MS Teams

Waarom voor MS Teams kiezen voor team samenwerking?

Ga voor verandering in de manier waarop je werkt dankzij Microsoft Teams, de centrale hub voor teams om beter samen te werken. Jouw teamgenoten vinden alles op één plek om efficiënter tecommuniceren en informatie te delen.

  • Teams chat videoVanop elke plek documenten raadplegen en delen dankzij de mobiele applicatie en de desktop app die team collaboration gemakkelijk maken.
  • Verbonden met elkaar om samen te werken over verschillende projecten heen dankzij de gestructureerde team kanalen. Krijg real time notificaties over allerlei wijzigingen in dat kanaal.
  • Werk met verschillende mensen tegelijk op documenten dankzij de integratie van de gangbare Office apps zoals Word, Excel en PowerPoint.
  • Samenwerken op afstand? Geen probleem! Hou online (video) meetings met iedereen binnen en buiten de organisatie.
  • Teams conversaties laten toe om onderwerpen te bespreken in teamverband of in privédiscussies.
  • Sla je documenten op in Teams, genereer gemakkelijk links om ze te delen en hou de notities van het team up to date.

 

Ontdek de mogelijkheden

chat icon teams

Chat in teams

 

Hou specifieke teamgenoten in de loop wat de vooruitgang van het project betreft. Team conversaties kunnen door elk lid van het team gezien worden, maar er zijn ook mogelijkheden om privéconversaties te voeren.

o365

O365 integratie

 

Microsoft Teams is een hub voor teamwerk. Deze ervaringwordt vergemakkelijkt doordat in MS Teams de Office 365 applicaties geïntegreerd zijn, zoals SharePoint, Word, PowerPoint, Delve, Planner, OneNote etc.

Team idea

Personaliseerbaar

 

Elk team heeft andere noden. De MS Teams omgeving kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden dankzij de keuze van de tabs (gemakkelijke toegang van bepaalde applicaties) en eigen kanalen om conversaties te structureren.

security MS Teams

Beveiligd team

 

De Office 365 omgeving is volledig in de cloud beveiligd en conform de veiligheidsnormen. Microsoft investeert fors op security, waarbij alle data te allen tijde geëncrypteerd is en centraal beheerd wordt.

Creëer jouw Microsoft Teams voor teamwerk met SII Belgium

Met Microsoft Teams breng je teamwerk naar een hoger niveau, en SII Belgium helpt je in de lancering ervan.

Wij hebben ruimte ervaring met het brengen van toegevoegde waarde aan de teamwerkoplossingen van Microsoft. Onze ervaring met Office 365 haar tools (Teams, SharePoint, Yammer, enz.) zal jouw organisatie helpen bij de uitbouw van een ware samenwerkingscultuur waarbij medewerkers centraal zijn, zonder in te boeten op security en compliancy. Als IT partner ondersteunen wij je organisatie met advies over hoe je het gebruik van Office 365 kan optimaliseren en hoe MS Teams het best gebruikt kan worden.

Microsoft stopt met Skype For Business Online op 31 juli 2021. Tegen dan moeten alle gebruikers naar Microsoft Teams gemigreerd zijn. Bereid je bedrijf voor op deze migratie nar MS Teams dankzij ons vijfstappenplan om de overgang zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Blog: In 5 stappen naar MS Teams

Adoptie Office 365 & MS Teams

MS Teams implementatie, training & migratie

SII Belgium kan jouw organisatie op verschillende manieren ondersteunen wanneer het aankomt op de transitie naar de moderne werkplek met Microsoft Teams als hub voor teamwerk.

solutionsOffice 365

Microsoft Teams implementatie

MS Teams maakt deel uit van de Office 365 suite en is een gecentraliseerde hub voor teamwerk die verbonden is met de andere Office 365 applicaties. Onze consultants ondersteunen jou met een correcte implementatie en integratie van de oplossing.

diverse teams

Opleidingen om jouw gebruikers aan boord te krijgen

Haal het maximum uit MS Teams door onze hands-on opleidingen voor eindgebruikers te volgen. De opleiding bevat best practices en use case scenarios om jouw team op weg te helpen. SII helpt je de functionaliteiten te gebruiken die er voor jou echt toedoen.

settings

Migratie van Skype For Business naar MS Teams

Enkele maanden geleden kondigde Microsoft aan dat Skype For Business Online tegen 31 juli 2021 volledig vervangen zal worden door Microsoft Teams als enige instant messaging en conference tool. Bereid jouw migratie naar MS Teams voor met de hulp van de gecertifieerde Microsoft consultants van SII Belgium.

Meer weten?