blog

5 redenen om naar SharePoint Saturday te gaan

sharepoint saturday b

De technologiewereld staat niet stil en Microsoft is de drijvende kracht achter alle technologische veranderingen. Ben jij geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op vlak van SharePoint en Office 365? Dan mag je de jaarlijkse SharePoint Saturday conferentie zeker niet missen!

Schrijf je gratis in

Wat is SharePoint Saturday?

SharePoint Saturday is een jaarlijke gratis conferentie die wordt georganiseerd door BIWUG (Belgian Information Work User Group), de grootste SharePoint/Office365 vzw in België. Op SharePoint Saturday (die ook écht op een zaterdag valt) komt de hele SharePoint/Office365 community uit België en omstreken samen om de laatste trends en ontwikkelingen op vlak van SharePoint en Office 365 te volgen. Met bijna 300 deelnemers is SharePoint Saturday de grootste Belgische SharePoint bijeenkomst.

Het veelbelovende programma met alle sessies staat al online. Bereid je conferentie voor door de onderwerpen alvast te bekijken via de link hieronder.

Sessies

SII Belgium is een trotse Gold sponsor op SharePoint Saturday. Dankzij deze conferentie krijgen onze SharePoint & Office 365 specialisten ook de mogelijkheid om nieuwe dingen te ontdekken om beter te worden in hun vak en onze SharePoint & Office 365 diensten te verbeteren.

Aarzel zeker niet om langs te komen op onze stand en kans te maken op een bioscoopticket!

Registreer nu gratis

5 redenen om SharePoint Saturday te bezoeken

Niet overtuigd? Wij geven je alvast vijf redenen waarom SharePoint Saturday de moeite waard is!

1.Uitstekende sessies

Geen commercieel gedoe hier. BIWUG slaagt er altijd in om interessante sprekers te voorzien die met hun content een echte toegevoegde waarde bieden aan SharePoint en Office 365 professionals.

2. Geen SharePoint ontwikkelaar? Geen probleem!

SharePoint Saturday trekt ook de aandacht van mensen die vanuit een business perspectief bezig zijn met SharePoint/Office 365 of hierin geïnteresseerd zijn. De sessies zijn dus meer dan puur technisch jargon. Onderwerpen zoals collaboration, governance en de basics van PowerApps maken het voor een leek ook mogelijk om interessante sessies te volgen!

3. Heel wat prijzen te winnen!

Veel sponsors organiseren een give-away met toffe prijzen en gadgets tijdens de SharePoint Saturday raffle. Wil jij kans maken op een bioscoop ticket en een noise cancelling koptelefoon? Kom dan zeker langs op onze stand!

4. Het is gratis + lekker eten!

Alle bezoekers worden goed verwend: je kan alle sessies gratis volgen en op deze conferentie lijd je alvast geen honger: van ontbijt tot lunch, desserts, drank en snacks tussendoor, SharePoint Saturday has it all!

5. SharePoint Saturday wordt al-tijd afgesloten met een SharePint!

Neen, er ontbreekt geen ‘o’ in “SharePint”. Niets beters dan een geslaagde conferentie afsluiten met een écht Belgische pint (de SharePint) en met enkele mensen blijven napraten over de interessante sessies van de dag.

Reserveer snel je ticket

sharepoint saturday brussels