Het bedrijfsintranet in 2019: Neem deel aan de Powell 365 On Tour seminar

Powell 365 seminar

Boost de interne collaboratie & productiviteit

De wereld verandert uiterst snel in deze tijden en de werkvloer is daar geen uitzondering op. Hoe kunnen we medewerkers helpen om beter samen te werken onderling? Welke oplossingen en tools helpen hen om beter met elkaar te communiceren? Wat is het geheim om efficiënter en productiever te worden in je job? Kom meer te weten over de voordelen van de digitale werkplek en ontdek hoe Powell 365 en Office 365 jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen.

Powell 365 organiseert een internationale roadshow doorheen Europa om in dialoog te gaan met mensen die geïnteresseerd zijn in de moderne werkplek. Na succesvolle events in Londen, Zurich en Hamburg houdt Powell 365 op donderdag 28 november voor een halve dag halt in Brussel bij de Belgische partner SII Belgium.

Registreer nu gratis

Op het programma

Het collaboratief intranet: de hoeksteen van de moderne werkplek

In deze sessie komt u te weten waarom het intranet de kern van de moderne werkplek is. Het intranet zou moeten dienen als startpunt voor uw medewerkers in hun werk. Hier leert u hoe een collaboratief intranet mensen in bedrijven helpt om beter samen te werken vanop verschillende locaties en departementen, de communicatie gestroomlijnder te krijgen en documenten gemakkelijk te beheren.

Transformeer de werknemerservaring met Powell 365

Betrek je medewerkers in het digitalisatieverhaal door hen de juiste tools aan te reiken om beter samen te werken op projecten. Door de medewerkers te stimuleren kunnen zij productiever en efficiënter aan het werk gaan. Dankzij Powell 365 haal je nog meer uit je Office 365 tenant en kunt u snel en gemakkelijk een collaboratief platform ontwikkelen dat volledig aan uw noden is aangepast. Onze demos geven meer inzicht in de manier waarop Powell 365 u ondersteunt in het digitaliseringsproces. Daarnaast transformeert Powell 365 uw organisatie en wordt uw werkvloer efficiënter als nooit tevoren.

Voor wie?

Als u een beslissingsmaker bent die betrokken is bij een project rond de moderne werkplek of als u geïnteresseerd bent om de manier waarop medewerkers samenwerken en communiceren te optimaliseren, dan is deze seminarie ideaal voor u.

Agenda 28/11

 

9.30 – 10.00Welkom & koffie
10.00 – 10.45Het collaboratief intranet: de hoeksteen van de moderne werkplek
10:45 – 11.00De Office 365-vriendelijke en intelligente werkplektools van Powell 365
11.00 – 11.15Koffiepauze
11.15 – 12.15Hoe Powell 365 de werknemerservaring transformeert (met demos)
12.15 -…Lunch & networking

Adres

SII Belgium – Lenneke Marelaan 12/1 – 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Er zijn maar 25 plaatsen beschikbaar, dus wees snel!

anchor k

Registreer nu voor de gratis Powell 365 seminarie

Leer meer over de voordelen van de digitale werkplek en hoe Powell 365 samen met Office 365 je in deze transformatie steunen door deel te nemen aan onze ochtendseminarie: Powell 365 On Tour. Stimuleer je werknemers en geef interne collaboratie & productiviteit een boost om zo beter te kunnen samenwerken tussen verschillende departementen, en dit allemaal in een beveligde cloudomgeving. Plaatsen zijn beperkt (25 max), dus wees er snel bij!

todo

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en krijg occasioneel een mail met interessante content.