Wat wij doen

Verbind je mensen dankzij technologie

SII Belgium ondersteunt jouw organisatie door kwalitatieve ICT diensten en oplossingen te bieden die jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst. Of je nu ondersteuning nodig hebt voor advies in strategie, consultancy, webontwikkeling, implementaties, onderhoud of workshops, bij SII ben je aan het juiste adres. Door ons te verplaatsen in de klant en te begrijpen wat hun doelen en motivaties zijn kunnen we kwalitatief hoogstaande ICT diensten en oplossingen aanbieden die volledig beantwoorden aan hun vraag.

Applicatieontwikkeling

Werk met op maat ontwikkelde webapplicaties zoals custom bedrijfsapplicaties, e-commerce, mobiele oplossingen en meer

Meer weten

Office 365

Verbeter de bedrifjsproductiviteit en team collaboratie binnen jouw organisatie met de productiviteitstools van Office 365.

Meer weten

DigiSiign

Integreer elektronische handtekeningen in je bedrijfsprocessen en custom applicaties met DigiSiign, een product van SII.

Meer weten

Bots & AI

Innoveer je bedrijfsmodellen met artificiële intelligentie (AI) en automatiseer je diensten met datagedreven chatbots.

Meer weten

IT Staffing

Vind dankzij SII Belgium de juiste IT professional voor jouw project. Wij helpen jou met de zoektocht naar de perfecte match om jouw team tijdelijk te versterken.

Meer weten

Dynamics 365

Implementeer de Microsoft Dynamics 365 applicaties om de verschillende departementen in jouw organisatie te stroomlijnen en klantrelaties te beheren.

Meer weten

Digitale Transformatie

Ga voor het nieuwe werken, transformeer je bedrijf naar de digitale werkplek en motiveer je werknemers met de juiste Office 365 begeleiding.

Meer weten

Service desk

Onze teams zorgen voor het onderhoud van jouw bedrijfsapplicaties en lossen alle incidenten op in no time.

Meer weten

Testing

Niets is erger dan een app met bugs. Het testteam van SII zorgt ervoor dat alle bugs opgelost worden voor de go-live.

Meer weten

Waarom SII Belgium als jouw ICT partner kiezen

Wij verbinden business en IT

Business en IT werken soms langs elkaar heen zonder op de hoogte te zijn van elkaars projecten. IT ziet bits en bytes, business ziet service en omzet. Wij zijn die ontbrekende schakel – aka vertaler – voor beiden. Dankzij onze ervaringen met vorige projecten weten wij exact hoe we iedereen op één lijn krijgen.

Wij helpen je tot beslissingen te komen

Scopebepaling kan veel discussies met zich meebrengen, vooral wanneer er meerdere stakeholders betrokken zijn. Wij analyseren de noden van jouw bedrijf, adviseren wat de beste aanpak is en welke andere zaken je moet overwegen in het proces. Wij helpen jou bij het afbakenen van van de scope van het project en komen tot een scopebepaling die door elke stakeholder gevalideerd wordt.

We inspireren

Ja, we volgen regelmatig opleidingen en gebruiken de nieuwste technologieën. Maar nog belangrijker: we hebben een neus voor opkomende trends en nieuwe tools. Onze teams wisselen regelmatig ideeën uit, en samen bouwen we proof of concepts van ideeën en zetten we de trend voor toekomstige ontwikkelingen.

Up to date met de recentste technologieën

We leven in een snel evoluerende digitale wereld. Nieuwe softwareversies volgen elkaar steeds sneller op. Wij streven ernaar om altijd de meest recente versies van de technologieën waarmee we werken te beheersen dankzij trainings en permanente leerprogramma’s. Zo zijn we voor jouw project altijd mee met de nieuwste versies.

Diverse teams

Onze teams zijn de perfecte combinatie van ervaren seniors en beloftevolle juniors. Dit laat ons toe om elkaar uit te dagen en van elkaar te leren dankzij ieder’s creativiteit, expertise en kijk op verschillende onderwerpen.

We investeren in een langetermijn partnership

Ons werk stopt niet bij de go-live. SII gaat een stap verder: we geven hands-on workshops aan eindgebruikers om jouw werknemers voor te bereiden en voorzien ook support en onderhoud volgens de noden van jouw organisatie. Wij zetten ons in voor een partnership op lange termijn en denken ook graag mee voor de volgende stappen in het proces.

Contacteer ons

Nieuws

25 jun 2019
Tom & Co improves internal communication with Office 365

Are you overwhelmed by too many emails? Lots of different companies are currently trying to limit their e-tsunami and looking for alternatives for their internal communications.

26 apr 2019
SII Belgium at Techorama 2019

Join us at Techorama in Antwerp for an inspiring 2-day IT conference about AI, IoT, cloud, modern workplace, BI, data and more. SII Belgium is one of the partners and excited to meet you there! Register now.

26 nov 2018
Parentia’s employees find all the information easily

The legislation around child allowance has changed and the employees needed a portal where they could find all the new information easily in order to help out clients with their questions.

16 okt 2018
Digital transformation in the NGO industry with Fairtrade

Requesting the Fairtrade label without any paper hassle? Fairtrade Belgium invests in technology to enhance the productivity of the employees and efficiency of processing a label request. Read all about it in this article/