Wat wij doen

Verbind je mensen dankzij technologie

SII Belgium ondersteunt jouw organisatie door kwalitatieve ICT diensten en oplossingen te bieden die jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst. Of je nu ondersteuning nodig hebt voor advies in strategie, consultancy, webontwikkeling, implementaties, onderhoud of workshops, bij SII ben je aan het juiste adres. Door ons te verplaatsen in de klant en te begrijpen wat hun doelen en motivaties zijn kunnen we kwalitatief hoogstaande ICT diensten en oplossingen aanbieden die volledig beantwoorden aan hun vraag.

Applicatieontwikkeling

Werk met op maat ontwikkelde webapplicaties zoals custom bedrijfsapplicaties, e-commerce, mobiele oplossingen en meer

Meer weten

Office 365

Verbeter de bedrijfsproductiviteit en team collaboratie binnen jouw organisatie met de productiviteitstools van Office 365.

Meer weten

DigiSiign

Integreer elektronische handtekeningen in je bedrijfsprocessen en custom applicaties met DigiSiign, een product van SII.

Meer weten

Bots & AI

Innoveer je bedrijfsmodellen met artificiële intelligentie (AI) en automatiseer je diensten met datagedreven chatbots.

Meer weten

IT Staffing

Vind dankzij SII Belgium de juiste IT professional voor jouw project. Wij helpen jou met de zoektocht naar de perfecte match om jouw team tijdelijk te versterken.

Meer weten

Dynamics 365

Implementeer de Microsoft Dynamics 365 applicaties om de verschillende departementen in jouw organisatie te stroomlijnen en klantrelaties te beheren.

Meer weten

Digitale Transformatie

Ga voor het nieuwe werken, transformeer je bedrijf naar de digitale werkplek en motiveer je werknemers met de juiste Office 365 begeleiding.

Meer weten

Service desk

Onze teams zorgen voor het onderhoud van jouw bedrijfsapplicaties en lossen alle incidenten op in no time.

Meer weten

Testing

Niets is erger dan een app met bugs. Het testteam van SII zorgt ervoor dat alle bugs opgelost worden voor de go-live.

Meer weten

Waarom SII Belgium als jouw ICT partner kiezen

Wij verbinden business en IT

Business en IT werken soms langs elkaar heen zonder op de hoogte te zijn van elkaars projecten. IT ziet bits en bytes, business ziet service en omzet. Wij zijn die ontbrekende schakel – aka vertaler – voor beiden. Dankzij onze ervaringen met vorige projecten weten wij exact hoe we iedereen op één lijn krijgen.

Wij helpen je tot beslissingen te komen

Scopebepaling kan veel discussies met zich meebrengen, vooral wanneer er meerdere stakeholders betrokken zijn. Wij analyseren de noden van jouw bedrijf, adviseren wat de beste aanpak is en welke andere zaken je moet overwegen in het proces. Wij helpen jou bij het afbakenen van van de scope van het project en komen tot een scopebepaling die door elke stakeholder gevalideerd wordt.

We inspireren

Ja, we volgen regelmatig opleidingen en gebruiken de nieuwste technologieën. Maar nog belangrijker: we hebben een neus voor opkomende trends en nieuwe tools. Onze teams wisselen regelmatig ideeën uit, en samen bouwen we proof of concepts van ideeën en zetten we de trend voor toekomstige ontwikkelingen.

Up to date met de recentste technologieën

We leven in een snel evoluerende digitale wereld. Nieuwe softwareversies volgen elkaar steeds sneller op. Wij streven ernaar om altijd de meest recente versies van de technologieën waarmee we werken te beheersen dankzij trainings en permanente leerprogramma’s. Zo zijn we voor jouw project altijd mee met de nieuwste versies.

Diverse teams

Onze teams zijn de perfecte combinatie van ervaren seniors en beloftevolle juniors. Dit laat ons toe om elkaar uit te dagen en van elkaar te leren dankzij ieder’s creativiteit, expertise en kijk op verschillende onderwerpen.

We investeren in een langetermijn partnership

Ons werk stopt niet bij de go-live. SII gaat een stap verder: we geven hands-on workshops aan eindgebruikers om jouw werknemers voor te bereiden en voorzien ook support en onderhoud volgens de noden van jouw organisatie. Wij zetten ons in voor een partnership op lange termijn en denken ook graag mee voor de volgende stappen in het proces.

Contacteer ons

Nieuws

16 jun 2020
Tips on how to manage your environments in the Power Platform: Part 2

The Power Platform is becoming really popular in companies but many of them lack the strategy to manage all the environments that come with it. This blog post is the first of a 3-piece series that will give you hands on tips on how to manage your environments & define a strategy.

07 okt 2019
Het bedrijfsintranet in 2019: Neem deel aan de Powell 365 On Tour seminar

Als werkgever moet je je medewerkers op de juiste manier ondersteunen opdat zij productiever en efficiënter in hun werk worden. Kom naar onze gratis ochtendseminarie over Powell 365 en leer meer over de moderne werkplek en hoe je interne collaboration kan boosten in je bedrijf.

03 okt 2019
Bereid je Skype For Business gebruikers voor op de migratie naar Microsoft Teams

Microsoft stopt met de ondersteuning voor Skype For Business op 31 juli 2021. Tegen dan moet iedereen overgeschakeld zijn op Teams. Bereid jouw organisatie voor op deze migratie naar Teams met ons stappenplan en laat de verandering zo soepel mogelijk verlopen.

18 sep 2019
5 redenen om naar SharePoint Saturday te gaan

Benieuwd naar de meest recente updates in de wereld van Office 365 en SharePoint? SharePoint Saturday komt eraan en we maken er een traditie van om er met het hele team aanwezig te zijn. Registreer nu gratis! Niet overtuigd? Wij geven je 5 heel goede redenen!