Service Desk

Alle ICT applicaties operationeel op elk moment

Nieuwe ICT toepassingen ontwikkelen en gebruiken is één ding. Maar wat doe je wanneer er technische problemen opduiken waardoor de toepassing niet meer naar behoren werkt? Hoe kun je technische problemen oplossen zonder al te veel downtime? Verzeker de continuïteit van je web toepassingen dankzij een dedicated ICT support partner. Ons ICT support team is het antwoord op jouw vraag en lost incidenten technische incidenten op binnen de afgesproken tijd en onderhoudt de toepassing ook.

Het SII support team bestaat uit een aantal IT professionals die ervoor zorgen dat jouw toepassingen altijd up to date zijn en altijd optimaal blijven draaien. Zij verzorgen de support en onderhoud van de applicaties en lossen incidenten op via het SLA contract (service level agreement). Of je toepassing nu door ons is ontwikkeld of niet, je hoeft je daar dankzij het support team van SII Belgium geen zorgen meer over te maken. Ons service desk team zoekt de beste oplossing voor de technische problemen, updates en change requests die je hebt.

Offerte aanvragen

Waarom samenwerken met SII Belgium voor support & onderhoud?

Toegewijd team met 1 SPOC

We hebben een support team dat de continuïteit van jouw ICT applicatie garandeert in het Nederlands, Frans en Engels. De Service Delivery Manager is jouw contactpersoon en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Hij/zij is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en efficiëntie van het support team.

 

ugly surprise

Geen nare verrassingen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de ICT toepassingen draaiende te houden. Alles in het SLA contract is transparant en duidelijk toegelicht zodat er geen ruimte is voor twijfelgevallen en iedereen meteen weet wat er moet gebeuren. Het JIRA ticketing systeem ondersteunt onze pragmatische beheer van incidenten.

 

follow-up

Geregelde opvolging

In het kader van het onderhoudscontract monitoren wij alle activiteiten. JIRA laat ons toe om gedetailleerde rapportages op te maken en die samen met jouw team tijdens geregelde governance meetings met jou te bespreken zodat je altijd op de hoogte blijven van de koers die we varen.

 

Een offerte nodig voor een SLA voor jouw ICT toepassing?

SII Belgium biedt verschillende types onderhoud aan zoals correctief, preventief, adaptief en evolutief onderhoud. We kennen ook verschillende niveaus en prioriteiten toe aan elk incident om zo de beste support kwaliteit te garanderen. SII Belgium werkt met JIRA als incident registratiesysteem en gaat aan de slag van zodra er een incident als ticket wordt geregistreerd.

Ik wil een offerte ontvangen