Bots & AI

Ongeziene mogelijkheden met artificiële intelligentie

Verander big data in intelligente acties door data te connecteren, te analyseren, bepaalde voorspellingen te maken en handelingen te automatiseren. Artificiële intelligentie helpt je efficiënter te werken, je omzet te verhogen en een betere service te bieden aan je klanten. AI wordt al in verschillende sectoren al succesvol gebruikt. Het kan je helpen om tot waardevolle inzichten te komen en dankzij Machine Learning kunnen je modellen trainen. Help je medewerkers om zich op de essentie van hun takenpakket te focussen door processen te optimaliseren met AI. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kan AI mijn bedrijf helpen?

Hoe AI & Bots de wereld van vandaag reeds beïnvloeden

Bots en artificiële intelligentie bewijzen vandaag al hun nut in verschillende sectoren, gaande van de bankindustrie, smart cities, gezondheidszorg, onderwijs tot de retailsector en nog veel meer. The sky seem to be the limit! Ontdek hoe AI vandaag al grote veranderingen teweegbrengt in onze wereld.

Bespaar tijd met automatisering

Door een bot gemakkelijke en repetitieve taken te laten uitvoeren verlicht je het werk van je medewerkers aanzienlijk. Een bot helpt de gebruiker met een taak zonder enige menselijke assistentie aan de andere kant. Als de chatbot goed ontwikkeld en goed getraind is kan deze je aanzienlijke tijd te besparen. In de retail sector worden chatbots ingezet om veelgestelde vragen van klanten te beantwoorden en de druk van hun contact center medewerkers te verlichten. Op die manier is de wachttijd aan de lijn minder lang en wordt de lijn vrijgehouden voor vragen waar effectief een medewerker voor nodig is. SII Belgium ontwikkels (chat)bots volgens de noden van jouw organisatie en traint de modellen om accurate resultaten te behalen. Het automatiseren van bepaalde taken heeft zijn nut al bewezen bij verschillende van onze klanten zoals Jobat, Skeyes en meer.

Trainen is de boodschap

De mogelijkheden met AI, Machine Learning en bots zijn eindeloos. Hoewel AI en bots in elke sector toegepast kunnen worden zien we dat de retail, bankwereld, de zorg en de productiesector hier momenteel het meest in investeren. SII Belgium helpt jouw organisatie bij het ontwikkelen van bots  en het trainen van de modellen om de best mogelijke resultaten te behalen. Wil je meer weten hoe AI jouw bedrijf kan ondersteunen? We hebben een aantal interessante cases die we maar al te graag willen delen!

Starten met AI