IT Staffing

De juiste IT professional voor het juiste project

Het inhuren externe IT-professionals doe je om specifieke kennis en expertise flexibel in- en af te schakelen die je niet, niet voldoende of niet altijd in house hebt. De markt van getalenteerde IT professionals is niet zo groot en het komt er allemaal op neer om met de juiste ICT sourcing partner te werken. Ben je op zoek naar ICT specialisten die jouw team tijdelijk kunnen versterken? Als IT-bedrijf dat zelf projecten van A tot Z verzorgt voor haar klanten, weten we hoe belangrijk het is om de juiste kandidaat aan boord te halen. Bij SII Belgium werken we dan ook niet in volume, maar in kwaliteit. We werken met ervaren ICT professionals en voorzien jou van de juiste match. Stuur ons je aanvraag door en wij doen de rest! Benieuwd of je te veel betaalt voor je externe krachten, vraag hier een benchmark aan!

SII Belgium werkt met eigen consultants op de payroll die gespecialiseerd zijn in .NET, Java, PHP, SharePoint, Azure & Office 365, maar beschikt ook over een breed netwerk van freelance consultants om op elke IT nood een antwoord te kunnen bieden. Onze talent pool bestaat uit junior en senior ontwikkelaars, analisten, architecten, project manager, testers, UX designers, front-end ontwikkelaars, IT infrastructuur en meer.

Help me de juiste ICT professional te vinden

Waarom Vertrouwen op SII Belgium voor de inhuur van externe profielen?

people

Flexibiliteit & beschikbaarheid

Wij behouden in samenspraak met onze eigen medewerkers een gezond evenwicht tussen op 1 project werken of inzetbaar zijn op verschillende projecten bij klanten. Om die reden kunnen wij jou bij elke inhuurbehoefte bijstaan. Of opdrachten nu van lange of korte duur zijn, full-time of part-time: wij vinden de juiste match voor jouw project!

expertise

Interne & externe expertise

Op verschillende domeinen hebben we intern sterke teams van specialisten die up-to-date blijven via bijscholing en interne knowledge sharing. De senioriteit van onze mensen is een troef voor elke partij die 1 van onze consultants inhuurt. Dankzij onze technische expertise en de projecten die we uitvoeren een netwerk van gekwalificeerde freelancers.

screening

Kwalitatieve selectie

Bij elke aanvraag kijken we zorgvuldig of een van onze eigen consultants de geschikte kandidaat is. Onze recruiters zoeken ook mogelijke matches. We screenen de kandidaten op taal, technische requirements, ideale klantomgeving en motivatie. Enkel kandidaten waarbij we alle vakjes kunnen aanvinken, worden voorgesteld.

Deze organisaties vertrouwen al op SII Belgium voor het inhuren van IT professionals. Word jij er ook één van?

client recruitment

Ik wil onze IT staffing noden bespreken

Heb jij externe IT professionals nodig?

Vul het formulier in en wij gaan meteen aan het werk! Wij vinden privacy belangrijk. Om gevolg te geven aan jouw aanvraag slaan wij je data op in onze CRM en voegen wij je toe aan onze direct mailing lijst voor occasionele mailings. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe we je data opslaan en voor welke doeleinden.