Dynamics 365

Bouw en onderhoud klantrelaties met Dynamics 365

Ontdek de volgende generatie van intelligente bedrijfsapplicaties in de cloud. Dynamics 365 is ontworpen om de productiviteit te verhogen en zich volledig aan te passen aan de noden van je bedrijf. De verschillende Dynamics 365-toepassingen breken de silo’s tussen CRM en ERP af en vormen samen een ecosysteem waarbij bedrijfsproductiviteit, advanced analytics, Power BI en IoT centraal staan om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen.

Dynamics 365 stelt organisaties ook in staat om bedrijfsapplicaties zoals Marketing, Sales, Service en Operations individueel te gebruiken. Dit zal helpen om medewerkers & klanten proactief te begeleiden om optimale resultaten te behalen. SII Belgium focust op consultancy, implementatie en ondersteuning van Dynamics 365 voor Sales, Dynamics 365 voor Marketing en Dynamics 365 voor Service. Download de datasheet om meer te ontdekken over deze Dynamics 365 applicaties.

Download de informatiefiche

Sales, marketing & customer service op één plek

Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 For Sales

Creëer persoonlijke contacten om relaties uit te bouwen en jouw prospect in een klant te transformeren.

marketing

Dynamics 365 For Marketing

Creëer en voer marketingcampagnes uit, zet marketing automation op en krijg meer leads.

Gratis Dynamics 365 demo

Dynamis 365 for customer Service

Dynamics 365 For Service

Voorzie je klantendienst met de juiste tool om de beste klantenservice te bieden.

 

De mogelijkheden van Dynamics 365

Start vandaag nog met Dynamics 365 met SII Belgium als Dynamics partner

Dynamics 365 werd ontwikkeld als een set intelligente bedrijfstoepassingen in de cloud die je klassieke CRM en ERP-systemen vervangen. Het bevat verschillende modules die ontworpen zijn om het meeste uit jouw bedrijfsactiviteiten te halen. SII Belgium specialiseert zich vooral in Dynamics 365 For Sales, Dynamics 365 For Sales, Dynamics 365 for Marketing and Dynamics 365 for Customer Service. Deze drie modules zijn de hoekstenen van jouw krachtig CRM-systeem.  Hou een oogje op de sales flow, verander prospecten in klanten en discussieer met hen om beter bedrijfsresultaten te boeken. SII Belgium kan je ondersteunen met:

Target

Strategie, implementatie & ontwikkeling

Dynamics 365 biedt een brede waaier aan personaliseerbare functionaliteiten. Wij zitten samen met jou aan tafel, bespreken jouw noden en adviseren je hoe dit het best geïmplementeerd kan worden voor optimale resultaten. Wij implementeren de oplossingen in jouw organisatie en zorgen voor de ontwikkelingen op maat en customisaties.

Uitrol en support

Na de strategiebepaling en de keuze van de Dynamics 365 applicaties gaan wij de applicatie(s) uitrollen en ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt. We staan ook tot jouw beschikking for support na de go-live.

diverse teams

Onze consultants tot jouw beschikking

Heeft je organisatie extra hulp nodig om de Dynamics 365 applicaties te gebruiken? Onze consultants schieten jouw team te hulp! Of het van korte of lange duur is, we ondersteunen je maar al te graag in jouw digitale transformatie.

trainings

Opleidingen om elke gebruiker mee te krijgen

De juiste applicaties zijn ondertussen geïmplementeerd, maar nu komt de andere uitdagingen: de Dynamics 365 applicaties voorstellen aan de medewerkers die het zullen moeten gebruiken en hen op weg helpen om ze op de juiste manier te gebruiken. Onze coaches geven de nodige end-user opleidingen en best practices om iedereen op weg te helpen met Dynamics 365.

Ontdek Dynamics 365 vandaag nog!

Ontdek hoe Dynamics 365 je helpt om alle departementen te verbinden, het meest uit je data te halen en klantrelaties optimaal te onderhouden. Vraag nu jouw demo aan en onze consultants tonen je met plezier hoe Dynamics 365 jouw bedrijfsleven gemakkelijker kan maken.

Ik wil Dynamics 365 ontdekken met een demo