Office 365

Jouw nieuwe digitale werkplek in de cloud met Office 365

Moderniseer je team met de nieuwe generatie van Office 365. Introduceer de nieuwe manier van werken op kantoor en verbind de medewerkers van je organisatie met elkaar, eender waar en wanneer. Genoeg organisaties die met dezelfde uitdagingen te maken hebben: het gebruik van verschillende applicaties in het bedrijf waardoor informatie delen en vinden niet van een leien dakje loopt. Er gaat veel tijd verloren door inefficiëntie en daarnaast is dataveiligheid een grote bekommernis. Schaduw IT brengt veiligheidsrisico’s en andere compliancy risico’s met zich mee, en dat kan elk bedrijf missen als kiespijn.

Office 365 past in de manier waarop je vandaag en morgen werkt. De suite bevat de klassieke Office applicaties zoals Word en Excel, gecombineerd met een set van veilige cloud tools die je ondersteunen in de communicatie, team collaboratie en documentbeheer. Office 365 laat je toe om een bedrijfsbreed ICT ecosysteem op te bouwen voor de medewerkers waarbij je IT systeem altijd veilig en up to date in de cloud zit. Als Gold ICT partner begeleidt SII Belgium jouw organisatie op verschillende manieren naar een nieuw kantoor met Office 365.

ik wil starten met Office 365

Team collaboration & communicatie in een beveiligde omgeving

Een correcte user adoption van de Office 365 functionaliteiten

Heeft jouw bedrijf reeds Office 365 maar merk je geen verbetering van de productiviteit en efficiëntie van je medewerkers?

De sleutel tot succes ligt niet ver als het goed wordt aangepakt. Office 365 heeft haar nut altijd bewezen wanneer de gebruikers correct worden begeleid en O365 ten volle gebruiken. Veel organisaties schaffen zich de Office 365 licenties aan, maar zijn niet bewust van alle mogelijkheden van de Office 365 productiviteitstools die ermee gepaard gaan. Verandering is nooit gemakkelijk, maar met de juiste omkadering, onboarding en begeleiding van SII Belgium zal jouw bedrijf in no time de nieuwe manier van werken aanwenden.

Office 365 adoption & digitale transformatie

Stimuleer werknemers met Office 365 & SharePoint

Office 365 wheel

De Office 365 productiviteitstools beschikken over alles om je gemakkelijker en veiliger te laten samenwerken. Het Office 365 ecosysteem helpt je om teamcommunicatie, cross departementale samenwerking en veilige opslag te verenigen. Daarnaast zijn de Office 365 tools gemakkelijk te integreren in je bestaande bedrijfsprocessen. Als Office 365 partner bouwt SII Belgium intranetten, document management systemen, extranetten en andere collaboratieplatformen op SharePoint Online en integreert ze moeiteloos met de rest.

Ontdek de Office 365 tools

Hoe kan SII Belgium hulp bieden met Office 365 en SharePoint?

solutionsOffice 365

Wij bouwen oplossingen

Als Gold Microsoft partner heeft SII Belgium de nodige ervaring om Office 365 oplossingen te bouwen zoals intranetportalen, collaboratieplatformen, DMS, extranetten en meer. Daarnaast werken wij ook met Powell 365 voor projectsites en teamsite packages.

diverse teams

Office 365 & SharePoint consultancy

Onze Office 365 en SharePoint consultants snellen jouw bedrijf te hulp met betrekking tot implementaties, audits, optimalisaties, migraties, opleidingen en coaching. Onze consultants zijn allemaal Microsoft gecertifieerd en kunnen voor langere periode bij jou aan de slag.

settings

Procesautomatisering

We helpen je op weg met Office 365, MS Flows en PowerApps om je bestaande bedrijfsprocessen te analyseren en te automatiseren.

Wacht niet langer. Stap over naar de cloud en start jouw digitale bedrijfstransformatie nu met SII Belgium als Microsoft partner aan je zijde.

Help me onze werkomgeving te moderniseren