Ontwikkeling web applicaties

Versterk je bedrijf met custom webapplicaties

Enterprise software oplossingen

Ons bedrijf ontwikkelt op maat gemaakte web applicaties in ASP.NET, Java, PHP, Azure en meer op basis van de noden van jouw organisatie.

Automation

Business process automation

Automatisatie is cruciaal om bedrijfsprocessen efficiënt te houden. SII Belgium analyseert de processen, werkt verschillende modellen uit om ze te automatiseren en optimaliseert de flows.

Mobile solutions

Mobile apps

Elke applicatie moet mobielvriendelijk zijn, maar ook voor native mobile apps kun je bij SII Belgium terecht. Wij helpen jou met allerlei cross-platform mobiele oplossingen.

UX design

UX design

Gebruiksvriendelijke designs zijn niet altijd vanzelfsprekend. Ons ervaren design & front-end team weet van aanpakken. Audits of coaching voor jouw design team is ook mogelijk bij ons.

E-commerce

E-commerce

Of het nu gaat om een nieuwe webshop te ontwikkelen (in Hybris of Magento) of je bestaande te optimaliseren: SII Belgium maakt van jouw e-commerce verhaal een succes.

Website & CMS

Website & CMS

Een nieuwe website of CMS systeem nodig? SII Belgium bouwt websites die in het oog springen en werkt met gebruiksvriendelijke CMS systemen zoals Sitecore, Umbraco, Drupal en meer.

Waarom SII Belgium als ICT partner kiezen?

Wij verbinden business en IT

Business en IT werken soms langs elkaar heen zonder op de hoogte te zijn van elkaars projecten. IT ziet bits en bytes, business ziet service en omzet. Wij zijn die ontbrekende schakel – aka vertaler – voor beiden. Dankzij onze ervaringen met vorige projecten weten wij exact hoe we iedereen op één lijn krijgen.

Wij helpen je tot beslissingen te komen

Scopebepaling kan veel discussies met zich meebrengen, vooral wanneer er meerdere stakeholders betrokken zijn. Wij analyseren de noden van jouw bedrijf, adviseren wat de beste aanpak is en welke andere zaken je moet overwegen in het proces. Wij helpen jou bij het afbakenen van van de scope van het project en komen tot een scopebepaling die door elke stakeholder gevalideerd wordt.

We inspireren

Ja, we volgen regelmatig opleidingen en gebruiken de nieuwste technologieën. Maar nog belangrijker: we hebben een neus voor opkomende trends en nieuwe tools. Onze teams wisselen regelmatig ideeën uit, en samen bouwen we proof of concepts van ideeën en zetten we de trend voor toekomstige ontwikkelingen.

Up to date met de recentste technologieën

We leven in een snel evoluerende digitale wereld. Nieuwe softwareversies volgen elkaar steeds sneller op. Wij streven ernaar om altijd de meest recente versies van de technologieën waarmee we werken te beheersen dankzij trainings en permanente leerprogramma’s. Zo zijn we voor jouw project altijd mee met de nieuwste versies.

Diverse teams

Onze teams zijn de perfecte combinatie van ervaren seniors en beloftevolle juniors. Dit laat ons toe om elkaar uit te dagen en van elkaar te leren dankzij ieder’s creativiteit, expertise en kijk op verschillende onderwerpen.

We investeren in een langetermijn partnership

Ons werk stopt niet bij de go-live. SII gaat een stap verder: we geven hands-on workshops aan eindgebruikers om jouw werknemers voor te bereiden en voorzien ook support en onderhoud volgens de noden van jouw organisatie. Wij zetten ons in voor een partnership op lange termijn en denken ook graag mee voor de volgende stappen in het proces.

Contact

Referenties

Een collaboratief SharePoint intranet voor Pidpa

Pidpa had een nieuw dynamisch en collaboratief intranetplatform nodig op SharePoint om alle informatie op één plaats te stockeren en efficiënter samen te werken.

Digitaal labelaanvraagsysteem voor Fairtrade

Fairtrade Belgium wilde het systeem voor de aanvraag van het Fairtrade label digitaliseren. Zo besparen zowel de aanvrager als de medewerkers van Fairtrade tijd uit.

3 nieuwe gebruiksvriendelijke websites voor Fidea

Fidea wilde haar websites updaten en had een nieuw CMS systeem nodig om hun nieuwe websites gebruiksvriendelijker en beter beheerbaar te maken.