Over ons

Jouw technologiepartner die mensen met ICT verbindt

SII Belgium is jouw ICT partner die je begeleidt bij de optimalisatie van processen en applicaties. We stellen oplossingen voor die jouw organisatie productiever en efficiënter maken door mensen te verbinden met ICT.  Als ICT consultancybedrijf ondersteunt SII Belgium je bij de strategiedefinitie, ontwikkeling en implementatie van oplossingen, uitrol, opleidingen onderhoud en nog meer. Wij streven ernaar hoogstaand kwalitatieve ICT partner te zijn die jouw organisatie nodig heeft om elk ICT project om te toveren tot een waar succes.

Onze missie en visie

Onze missie is om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie, bestaan en evolutie, waarbij een professionele ethiek wordt toegepast om een verantwoorde groei te helpen realiseren. Wij zijn er bij SII Belgium van overtuigd dat de mensen die bij bedrijven werken die wij ondersteunen hierdoor gelukkiger, efficiënter in hun job en meer toegewijd aan hun werk zijn. Onze senior IT professionals begeleiden de medewerkers in het aanwenden van de laatste technologieën en manier van werken. Dankzij onze flexibiliteit en expertise kunnen wij je op elk moment assisteren.

Innovatieve ICT oplossingen sinds 1995

SII Belgium werd opgericht in 1995 onder de naam Uniway. In die tijd lanceerde Uniway zich in de web- en e-commerce wereld (die toen nog in zijn kinderschoenen stond) met niets meer dan een berg motivatie en enkele werknemers. Uniway ging altijd tot het uiterste. Ondertussen hebben we de nodige expertise opgebouwd, maar we willen net zo goed jonge IT enthousiastelingen de kans geven om bij ons ervaring op te doen en samen nog verder te groeien. SII timeline

SII Belgium, onderdeel van de SII Group

Uniway vervoegde in 2011 de SII Group, een internationale groep die hoogstaande diensten aanbiedt op vlak van technologieconsulting en systeemintegratie. De groep heeft 66 kantoren in meer dan 18 landen. In mei 2017 is de bedrijfsnaam veranderd van Uniway naar SII Belgium. Deze nieuwe naam zorgt voor een grotere merkbekendheid en een uniforme uitstraling naar de buitenwereld toe, samen met de SII Group. De visibiliteit van onze activiteiten binnen de SII Group worden hierdoor versterkt en daarnaast zorgt SII Belgium ook voor meer visibiliteit van de activiteiten van de gehele groep in België. We zijn nog altijd dezelfde gemotiveerde digital agency, maar met een nieuwe naam en een scherpere positionering.