Partners

Met onze partners bereiken we onze doelen

Microsoft

SII is al geruime tijd een GOld Microsoft Partner. Deze partnership laat ons toe om jouw bedrijfsresultaten en - processen te verbeteren dankzij technologie. SII Belgium specialiseert zich in de tools die focussen op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van jouw organisatie. De competenties die we hebben bereikt zijn een officiële erkenning van Microsoft voor onze expertise en investering in opleidingen opdat onze medewerkers certificaten behalen in Office 365, Azure en .NET

Powell 365

Powell stuurt digitale transformatie door Powell 365 aan te bieden, een geïntegreerde intranetoplossing die de gebruikservaring transformeert en een ware boost geeft aan de communicatie, bedrijfsproductiviteit en samenwerking (collaboration). Elke Powell 365 digital worklplace wordt tot leven gebracht door de WYSIWYG designer Powell Manager. Ontwerp, configureer en beheer jouw collaboratieplatform met de laatste Microsoft functionalities in enkele klikken.

OneSpan

OneSpan Sign ondersteunt de digital transformatie door een digitale handtekenoplossing te voorzien voor de grootste merken. OneSpan Sign is wereldwijd erkend voor zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en mogelijkheid om handtekenprocssen te automatiseren. OneSpan Sign is beschikbaar zowel in de cloud als on premise en maakt het mogelijk om aangepaste lay-out te voorzien (white label mogelijkheden).

Sitecore

Sitecore is de marktleider op het punt van customer experience management software en levert digitale ervaringen die doelgroepen overtuigen, brand loyalty opbouwen en voor omzet zorgen. Het Sitecore Experience platform stelt marketeers in staat om hun klanten een all-in geconnecteerde klantervaring te bezorgen.

Dox42

Dox42 is een innovatief software product voor document automation en dataintegratie. Het laat je toe automatisch data, afbeeldingen, tabellen, dynamische charts enz. te integreren vanuit verschillende bronnen zoals SharePoint, databases, Dynamics 365, SAP enz. De Dox42 server kan gemakkelijk geïntegreerd worden met SharePoint, applicaties, CRM, ERP systemen en workflows.

Ometa

Met Ometa kun je je verschillende systemen connecteren en doorheen je bedrijfsapplicaties synchroniseren. Ometa standaardiseert jouw data opdat ze leesbaar zijn door elke geconnecteerde applicatie dankzij API's. Ometa biedt plug & play connectoren voor systemen zoals SAP, Oracle, Microsoft en meer.

CTAC

Als Cloud & Business interator helpt Ctac klanten hun ambities te realiseren en creëren we toegevoegde waarde door constante innovatie. Ctact heeft een breed portfolio van SAP en Microsoft oplossingen in de cloud en verleent diensten op vlak van consultancy, managed services, projecten en meer.

Econocom

Econocom is een Europese groep die digitale transformatie waarmaakt voor bedrijven en openbare instellingen. Econocom legt de nadruk op IT infrastructuur, netwerken en cyberveiligheid. Zij zijn de enige speler op de digitale transformatiemarkt die technologische expertise combineert met financingmogelijkheden.

Umbraco

Umbraco is marktleider in de open source .NET based CMS systemen en zorgt de ultieme gebruikerservaring langs beide kanten (website bezoeker alsook web content managers). DIt webplatform is ideaal, schaalbaar en perfect om dynamische webpagina's aan te maken. Het integreert moeiteloos met bedrijfstoepassingen zoals SharePoint, Dynamics 365, Salesforce en veel meer.